Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. konszolidált árbevétele 2016 első félévében 13%-kal nőtt az elmúlt esztendő hasonló időszakához viszonyítva.

Az ANY csoport árbevétele 11,7 milliárd Ft volt, ezen belül az export értéke 4,4 milliárd Ft. A nettó eredmény 675 millió Ft, amelyből 126 millió Ft egy olyan egyszeri tétel, amely az ANY Ingatlanhasznosító Kft. megvásárlása miatt került elszámolásra. Az egyszeri tétel nélkül a nettó eredmény 549 millió Ft és ez 13%-kal jobb eredmény, mint a tavalyi.

„Stabilan növekszik a Nyomda forgalma, amelyhez a belföldi értékesítés mellett, az export is jelentősen hozzájárul. A növekvő forgalomhoz növekvő eredmény is párosul, amely bizonyítja termékeink és szolgáltatásaink hozzá adott értékét és versenyképességét mind a hazai, mind az export piacokon. Az elmúlt időszakban több százmillió Ft értékben ruháztunk be, amely a jövőben is biztosítja majd a technológiai versenyelőnyünket nem csak a hazai, hanem a régiós és az afrikai piacokon is.” – fűzte hozzá a Társaság jelentéséhez Zsámboki Gábor, az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. vezérigazgatója.