Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. gazdasági igazgatóját, Karakó Tamást 2017. január 1-jétől gazdasági vezérigazgató-helyettessé nevezték ki.

Karakó Tamás 2003 óta dolgozik a Társaságnál. Előtte az Ernst & Young audit igazgatóságának menedzsereként tevékenykedett. A Nyomdánál kontrolling igazgatóként kezdte karrierjét, majd a tőzsdére lépést követően befektetői kapcsolattartó is lett. A Portfolio.hu által készített felmérések szerint, a hazai alapkezelők többször is a legjobb befektetői kapcsolattartónak választották a Budapesti Értéktőzsdére bevezetett cégek körében. 2008-tól a társaság gazdasági igazgatójának nevezték ki. A Nyomda csoporthoz tartozó cégek közül a román Zipper igazgatóságának tagja és a Specimen Zrt. felügyelőbizottságának elnöke. Jelenleg Karakó Tamás nem rendelkezik ANY Biztonsági Nyomda által kibocsátott törzsrészvénnyel.

 „Karakó Tamás közgazdász, okleveles könyvvizsgáló, IFRS mérlegképes könyvelő,  és tőzsdei szakvizsgával rendelkező szakember, aki immár 13 éve vesz részt a nyomda gazdasági tevékenységében, amely alatt a Társaság árbevétele megduplázódott. Ez az előléptetés is jelzi, hogy Nyomdánál a jövőben is igen fontos szerepet játszanak gazdaságossági szempontok, valamint a prudens és az átlátható gazdálkodás.” – fűzte hozzá a kinevezéshez Zsámboki Gábor, az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. vezérigazgatója.