A Best Print Hungary szakmai versenyen az idei évben is kiváló eredményeket ért el az ANY Biztonsági Nyomda Csoport. A elmúlt év legszebb termékeit a PNYME 75 éves jubileumi rendezvényének keretében megtartott Best Print Hungary díjátadó ünnepségen jutalmazták 2023. szeptember 28-án. Tavalyhoz képest az ez évi versenyre sokkal nagyobb számban érkeztek a pályázatok az egyes kategóriákban.

Társaságunk a „Biztonsági nyomtatványok” és a „Különleges kivitelű kiadványok” kategóriákban több termékkel is indult. Büszkén jelentjük, hogy mindkét típusban tökéletes nyomdaipari kivitelezéseinkért a legmagasabb, arany fokozatú díjakat ítélte oda részünkre a szakavatott zsűri. Elismerést kapott az Impact Palmarès R&D részére gyártott, Fondation Children of Africa elnevezésű levélpapír (Elefántcsontpart), valamint a Nyomda saját mintaterméke az ANY Notes, útlevél alakú jegyzetfüzet. Mindkét terméket a MA (Mark Advanced) megoldásunk varázsol igazán egyedivé. Különleges nyomtatási technológiánknak köszönhetően, normál fényben láthatatlan, de UV fény hatására teljes színpalettán fluoreszkáló fotószerű képek bújnak elő a papírlapokon.

Legnagyobb hazai leányvállalatunk, a Gyomai Kner Nyomda termékeire is igazi díjeső záporozott. Összesen négy kitüntetést vehettek át két kategóriában arany, ezüst és bronz fokozatú díjakkal, valamint hazavitték a Grafikai nagydíjat Szalay-Berzeviczy Attila A nagy háború százéves nyomában című alkotásáért.  A megtisztelő okleveleket Gyomáról Tóth Levente, kereskedelmi vezető, az ANY részéről pedig Fejes Zoltán, kereskedelmi vezérigazgató-helyettes vette át.

Óriási gratuláció és köszönet illet minden kollégát, aki lelkiismeretes munkájával, támogatásával hozzájárult a díjazott termékek előállításához és ezáltal cégcsoportunk újabb szakmai sikereihez!