Az árbevétel 24%-kal, az eredmény 12%-kal nőtt 2018 első kilenc hónapjában. A biztonsági termékek 51%-kal, a kártyagyártás 45%-kal növekedett ebben az időszakban.

Az ANY Biztonsági Nyomda 2018 első kilenc hónapjában 23,1 milliárd Ft-os árbevételt ért el, amely 24%-kal magasabb az előző év hasonló időszakához képest. Az export 5%-os növekedés mellett, 8 milliárd Ft-ot tett ki. Az EBITDA 8%-kal, 2390 millió Ft-ra nőtt. A nettó eredmény 956 millió Ft, ami 12%-kal, 104 millió Ft-tal magasabb az előző év hasonló időszakához képest. Az EBITDA margin 10,3%.

„Az idei esztendő eredményeinek folytatásához a kutatás-fejlesztés mellett, a kapacitások bővítése a növekedés meghatározó feltétele. A megkezdett ingatlanfejlesztés eredményeként a jövőben több nagykapacitású, automatizált gépet tudunk elhelyezni. Így a következő években is biztosítható a hatékony növekedés az export és a hazai piacokon is. A jobb feltételek csökkenteni fogják a ráfordításokat, és ez reményeink szerint az eredményekben is tükröződik majd. ” – fűzte hozzá a Társaság jelentéséhez Zsámboki Gábor, az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. vezérigazgatója.