A Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetsége tagjainak szavazatai alapján és a Magyar Posta Zrt. támogatásával a 90. Bélyegnap elnevezésű bélyegblokkért a „2017. ÉV LEGSZEBB BÉLYEGE” kivitelezői vándordíjat adományozta számunkra az idei 91. bélyegnap alkalmából.

Június 29. és július 1. között Nagykőrös adott otthont a 91. Bélyegnap eseményeinek és a HUNFILA 2018 – 650 ÉVES ARANY JÁNOS VÁROSA NAGYKŐRÖS Nemzeti Bélyegkiállításnak, melynek egyik védnöke Zsámboki Gábor vezérigazgató volt. Az idén 650 éves Nagykőrös nevezetességeit ábrázoló, a Magyar Posta Zrt. által kiadott alkalmi bélyegblokkot és bélyegsort az ANY gépei gyártották. A bélyegblokk egyedisége, hogy a keret alsó részén a bélyegnap felirat Brail le-írással is elolvasható.

Nyomdánkban készült a Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetsége Arany János tiszteletére kiadott emlékíve is.

Érdekességet jelent számunkra, hogy a Szövetség szintén emlékívvel köszöntötte a 150 évvel ezelőtt forgalomba került első magyar kibocsátású, ám még a bécsi állami nyomdában előállított illetékbélyeget is. Különleges nyomdatechnológiánk a bélyeggyártás területén is visszatükröződik, hiszen az idén kiadott Az Év Gyógynövénye 2018: Valódi levendula bélyegnél kapszulába zárt levendula illat okoz kellemes meglepetést a bélyeg felületét megsimító bélyeggyűjtőknek.