2021. december 27. Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. ezúton tájékoztatja a Tisztelt Részvényeseket, hogy a Zipper Services 50%-os tulajdoni hányad vételi tranzakciója lezárult. A tulajdonváltás bejegyzésre került, ezzel egyidőben, a Társaság tulajdonában lévő Zipper Services SRL 100 %-os tulajdonrészéből 40%-ot értékesít Doru Vijiianu, a romániai leányvállalatának ügyvezetője részére.

Az ANY Biztonsági Nyomda 2021. december 13-án 50%-os tulajdoni hányad megszerzéséről aláírt szerződése alapján a román hatóságok a tulajdonosváltást a Zipper Services SRL-t érintően bejegyezték.
Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. a romániai leányvállalatának 100% részesedéséből 40%-ot értékesít a társaság ügyvezetője, Doru Vijiianu számára, ezzel erősítve a menedzsment elkötelezettségét. A vonatkozó részesedés átruházási szerződés létrejöttének feltétele, hogy a román hatóságok bejegyezzék a tulajdonosváltást. Az értékesítési szerződés vételára 1,44 millió euró, az ezt megelőzően lebonyolított vételi tranzakció értékének megfelelő arányos része.
A szerződés hatályba lépésével az ANY Biztonsági Nyomda 60%-os tulajdoni részesedésével többségi tulajdonosa marad romániai leányvállalatának.