A Nyomda-és Papíripari Szövetség szakmai versenyén, a Best Print Hungary 2019-en az idei évben ismét kitűnő eredményeket ért el az ANY Biztonsági Nyomda Csoport. A díjátadó ünnepség 2019. április 10-én volt a PPDExpo-n.

A „Biztonsági kiadvány – bélyeg, értékpapír” kategória arany fokozatú díját nyerte el az ANY Biztonsági Nyomda a Magyar Posta részére gyártott, Szent István csatahajó emlékére kibocsátott bélyegblokkért.

Ugyanebben a kategóriában két megosztott bronz díjban is részesült az ANY. Az egyiket a különböző biztonsági elemeket (UV-fluoreszcens és Anti-Stokes biztonsági festékeket, egyedi hologramot, biztonsági pelyhezőket, biztonsági grafikát) tartalmazó, ötféle címletben készült elefántcsontparti illetékbélyeg mintákért kapta meg. A szakmai zsűri a másik bronz díjjal a Magyar Posta részére gyártott Az év gyógynövénye 2018: Valódi levendula bélyegblokkért jutalmazta az ANY Biztonsági Nyomdát. A blokk speciális változatának különlegessége, hogy a bélyeg felülete megdörzsölés után levendula illatúvá válik.

A verseny zsűrije a „Periodika” kategória ezüst fokozatú díját az ANY Biztonsági Nyomda Csoport legnagyobb hazai leányvállalata, a Gyomai Kner Nyomda Zrt. által készített eurostyle kiadványnak ítélte oda.