Bejelentkezés

Telekommunikáció

A telekommunikációs eszközöket és szolgáltatásokat mára az élet szinte minden területén használjuk. Ennek megfelelő az iparág számára a kényelem és biztonság az átlagosnál is fontosabb szempontok, legyen szó kontaktus nélküli tranzakciókról, chipkártyákról, vagy elektronikus aláírásról.

Az ANY Biztonsági Nyomda a távközlési és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások alkalmazásához, elszámolásához és népszerűsítéséhez igen széles körben készít termékeket. A társaság biztonságtechnikai és technológiai képességeit több mint 100 millió legyártott és megszemélyesített pre-paid-, telefon- és okmánykártya, illetve közlekedési kártya bizonyítja. A komplex megoldások tervezésének, informatikai előkészítésének és kivitelezésének biztonságáról az ISO 27001 információvédelmi rendszer, az ISO 9001 minőségbiztosítási és az ISO 14001 környezetirányítási rendszer, valamint értékpapír-gyártási és a nemzetközi kártyatársaságok, a Mastercard és a Visa bankkártya gyártói és –megszemélyesítői engedélyei tanúskodnak.

Telekommunikációs cégek számára komplex szolgáltatást kínálunk a számlázáshoz, illetve e-számlázáshoz:

  • A PKI (Public Key Infrastructure) rendszer engedélyezi számítógépes alkalmazásoknak a “kétkulcsú harmadik személyes” hitelesítési és adatbiztonsági megoldások használatát, a törvényi feltételeknek megfelelően. Segítségével elektronikusan írhatunk alá e-maileket, adatokat titkosíthatunk, de akár a vállalati hálózatba való biztonságos belépés is ezen a rendszeren keresztül történhet,
  • a digitális aláírást nyújtó nagy biztonságú chipkártyák garantálják az e-kommunikáció biztonságát,
  • a nagy tömegű számlaegyenleg-készítési szolgáltatás ésszerűsíti a számlázási és információküldési feladatokat,
  • az elektronikus archiválási szolgáltatás segítséget nyújt a szolgáltatók jogszabályban rögzített kötelezettségei teljesítésében.