Bejelentkezés

Közszolgáltatók

A minket körülvevő, a mindennapokban használt szolgáltatások megkerülhetetlenné váltak. Az épületek víz, gáz, vagy elektromos fogyasztása óriási adatmennyiséget generál napról-napra. Ennek az adattömegnek a gyors feldolgozása, az ez alapján történő pontos számlázás, valamint a fogyasztókhoz való eljuttatása jelentős feladat a különböző szolgáltatóknak.

Az ANY Biztonsági Nyomda speciális infrastruktúrájának és sok éves tapasztalatának köszönhetően olyan komplex szolgáltatást kínál ügyfelei számára, amely magába foglalja a kapott adatok kezelését, feldolgozását, tárolását és az ügyfelekkel való levelezés teljes körű intézését a számlák egyedi megszemélyesítéstől a postázásig. A Társaság megszemélyesítési kapacitása napi 3 millió A4-es oldal, illetve napi 700 ezer levél borítékolására képes. A komplex szolgáltatás biztonságát, beleértve az adatforgalom biztonságát is az ügyfelek számára erre a célra kialakított hálózat és infrastruktúra garantálja.

A közszolgáltató vállalatoknak kínált megoldásaink az adatforgalom, a számlázási folyamat és szükség szerint az archiválás teljes egészére kiterjednek:

  • az elektronikus dokumentumkezelés teljes körű szolgáltatást takar a nagytömegű digitalizástól, a szkennelésen át, az egyéb kiegészítő szolgáltatásokig,
  • a nagytömegű levelezés szolgáltatással ésszerűsíthetőek a számlázási és információküldési feladatok,
  • a fogyasztók tájékoztatásában jelent segítséget direct mail szolgáltatásunk.