Bejelentkezés

Értékcikkek

reszvenyekAz ANY Biztonsági Nyomda több mint másfélszázada készíti a lehető legkülönfélébb értékpapírokat, értékcikkeket, részvényeket, bélyegeket. Az értékpapírok előállítása, biztonságos őrzése, kezelése, teljes mértékben bizalmi és komoly anyagi felelősséggel járó feladat. Többek közt olyan termékek bizonyítják megbízhatóságunkat, mint az 1996-tól gyártott különféle típusú zárjegyek, több kereskedelmi bank forrásgyűjtő értékpapírja és számos, biztonsági elemekkel ellátott belépőjegy, utalvány, műanyagkártya. A technológiai folyamat minden egyes elemében a legszigorúbb elszámolású, zárt rendszerű gyártást biztosítjuk.

Teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésére

  • bélyegek,
  • részvények,
  • értékpapírok,
  • jegyek, belépők,
  • igazolványok,
  • ajándék-sorsjegyek,
  • vásárlási utalványok

néhány darabos nyomtatásától, akár a többszázezres sorozatok tervezésétől, engedélyezésétől, nyomtatásán, a felelős őrzésen, kezelésen át, egészen a biztonságos szállításig, vagy éppen a jogszabályoknak megfelelő megsemmisítésig. 

Étkezési utalvány

A cafeteria rendszer manapság az alkalmazottak támogatásának egyik legnépszerűbb formája. Mind Európában, mind Magyarországon számos területre kiterjed a fizetés ezen formája, a leginkább kedveltek a különböző étkezési utalványok.

Az ANY Biztonsági Nyomda egyedülálló referenciával rendelkezik a legkülönbözőbb utalványok gyártása terén. Legyen szó hologramos papírról, vagy perforált tömbös kiszerelésről a Társaság minden igénynek megfelelő utalványt képes elkészíteni, és egyedi igények szerint további biztonsági elemekkel, vagy akár online készletkövetési rendszerrel kiegészíteni. Partnereink közt szerepel a világ egyik legnagyobb utalványforgalmazója, a Sodexo.

Jegyek, bérletek

A tömegközlekedés az egyik legfontosabb szolgáltatás egy modern városban. Fenntartásához és fejlesztéséhez kiszámítható bevételekre, megfelelő jegy- és bérlet-struktúrára van szükség, amely szükség esetén együtt tud működni az agglomerációval.

A Nyomda kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik a közlekedési jegyek és bérletek gyártása terén. A különböző biztonsági elemekkel védett nyomtatott jegyektől, a hőpapír alapú jegyeken és a chipkártyás jegyrendszeren át egészen a rádiófrekvenciát alkalmazó NFC technológiával működő jegyrendszerekig minden igényt képes kielégíteni. Kártyagyártási tapasztalatának és informatikai hátterének megfelelően jegyrendszereit akár mobilkommunikációs eszközökkel is képes kompatibilissé tenni.

Közlekedési médiumok széles körét kínáljuk:

  • papír és hőpapír alapú jegyek
  • kontaktus nélküli jegy- és bérletrendszer
  • mobiltelefonon alapuló jegyrendszer