Bejelentkezés

Termékjelölő biztonsági címke

Egyre többet hallani az élelmiszerekkel történő visszaélésekről, illetve más termékhamisításokról. Ezek amellett, hogy jelentős károkat okoznak az eredeti terméket gyártó vállalatnak, komolyan veszélyeztetik a fogyasztókat. Ezért vált rendkívül fontossá a termékek eredetiség- és minőségvédelme.

Az országokon átívelő árumozgások, valamint a kereskedelmi és logisztikai folyamatok kiszélesedése új helyzet elé állítja a fogyasztókat és a védelmüket szem előtt tartó intézményeket. A legtöbb esetben a hagyományos árujelölések nem elegek ahhoz, hogy egy-egy terméken szereplő információt hitelesnek lehessen tekinteni. Az ANY Biztonsági Nyomda által kifejlesztett „termékjelölő biztonsági címke” megnehezíti a vonalkódos címkék tartalmának megváltoztatását és másolását. A rendszert az egyedi fejlesztésű kézi ellenőrző berendezés teszi még biztonságosabbá.

Annak érdekében, hogy a tudatos vásárlók a jövőben mind nagyobb bizonyossággal dönthessenek, speciális biztonsági elemekkel kell védeni az árucikket és a rajta szereplő adatokat. Az ANY Biztonsági Nyomda a hamisítások elleni küzdelem egyik meghatározó szereplőjeként a speciális címkék mellett számos megoldást kínál a termékek nyomon követésére és biztonságos azonosítására.

Termékjelölő biztonsági címke