Bejelentkezés

Okmánybiztonsági referenciák

Központi okmánygyártás és –megszemélyesítés

Társaságunk az elmúlt években több mint százmillió kártyát és több millió chipkártyát állított elő, köztük Magyarország egyik legkorszerűbb okmányát, a kontaktus nélküli chipet tartalmazó tartózkodási engedélyt. Jelenleg 50 féle okmány megszemélyesítését és levélben történő kiküldését végzi, ezáltal teljes körű logisztikai szolgáltatást nyújt. Az ANY Biztonsági Nyomda konzorciumi partnerével közösen gyártja és személyesíti meg a hazai, kártya alapú személyazonosító igazolványokat, gépjármű törzskönyveket és vezetői engedélyeket. Az okmányirodákban kitöltésre kerülő ideiglenes személyazonosító igazolványt és forgalmi engedélyt szintén Társaságunk gyártja és szállítja. A magyarországi útlevelek megszemélyesítése szintén az ANY Biztonsági Nyomdában történik.

Adó-és zárjegyek

Az ANY Biztonsági Nyomda által gyártott biztonsági termékek között az adó- és zárjegyek – a felhasználási területüknek megfelelően – kiemelkedő biztonsági szintet képviselnek. Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. 1996 óta szállítja konzorciumban a jövedéki adó befizetését igazoló, különleges biztonsági megoldásokat tartalmazó termékeit a magyar Nemzeti Adó- és Vámhivatal számára, amelynek eredményeképpen, a töredékére esett vissza a költségvetést megkárosító hamisítások száma. 2012. május 1-től Magyarországon kizárólag kétdimenziós adat mátrix vonalkódot tartalmazó zárjegy adható ki, melyet szintén az ANY Biztonsági Nyomda által vezetett konzorcium gyárt és szállít.

Rendszám érvényesítő matrica

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. konzorciumi partnerével közösen több éve szállítja a magyar Nemzeti Közlekedési Hatóság számára a környezetvédelmi felülvizsgálat igazolólapokat, a gépkocsi környezetvédelmi tulajdonságának és a környezetvédelmi felülvizsgálatának érvényességét jelző, valamint forgalmi engedély érvényesítéséhez szükséges biztonsági címkekészletet. A forgalmi engedély érvényesítő címkekészlet készletenként egy darab rendszámtábla érvényesítő körcímkéből és egy darab forgalmi engedélyt érvényesítő sorszámcsíkból áll. A rendszámtábla érvényesítő címke Magyarországon gépjármű rendszámon használt, sérülésmentesen el nem távolítható egyedi kialakítású, szendvics-szerkezetű biztonsági címke. A műszaki érvényességet jelző csík biztonsági okmányra, érvényesítés céljából elhelyezett szendvics-szerkezetű biztonsági címke.

Értékcikkek, étkezési utalványok, jegyek, bérletek

Az ANY Biztonsági Nyomda több mint másfélszázada készíti a lehető legkülönfélébb értékpapírokat, értékcikkeket, részvényeket, bélyegeket. Az értékpapírok előállítása, biztonságos őrzése, kezelése, teljes mértékben bizalmi és komoly anyagi felelősséggel járó feladat. Többek közt olyan termékek bizonyítják megbízhatóságunkat, mint az 1996-tól gyártott különféle típusú zárjegyek, több kereskedelmi bank forrásgyűjtő értékpapírja és számos, biztonsági elemekkel ellátott belépőjegy, utalvány, műanyagkártya. A technológiai folyamat minden egyes elemében a legszigorúbb elszámolású, zárt rendszerű gyártást biztosítjuk.

Az ANY Biztonsági Nyomda egyedülálló referenciával rendelkezik a legkülönbözőbb utalványok gyártása terén. Legyen szó hologramos papírról, vagy perforált tömbös kiszerelésről a Társaság minden igénynek megfelelő utalványt képes elkészíteni, és egyedi igények szerint további biztonsági elemekkel, vagy akár online készletkövetési rendszerrel kiegészíteni.

Az ANY Biztonsági Nyomda kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik a közlekedési jegyek és bérletek gyártása terén. A különböző biztonsági elemekkel védett nyomtatott jegyektől, a hőpapír alapú jegyeken és a chipkártyás jegyrendszeren át egészen a rádiófrekvenciát alkalmazó NFC technológiával működő jegyrendszerekig minden igényt képes kielégíteni.

Eredetiség- és minőségvédelmi megoldások

Termékjelölő biztonsági címke

Az ANY Biztonsági Nyomda által kifejlesztett termékjelölő biztonsági címke megnehezíti a kereskedelmi forgalomba kerülő élelmiszerek csomagolásán a gyártás során elhelyezésre kerülő vonalkódos címkék tartalmának megváltoztatását és másolását. A rendszert az egyedi fejlesztésű kézi ellenőrző berendezés teszi még biztonságosabbá.