Bejelentkezés

Okmány- és termékvédelem

Teljes körű okmányvédelmi megoldások

laborA Társaság a régió egyik legnagyobb okmánygyártója és megszemélyesítője. A Nyomdában 1999 óta működő Okmánybiztonsági Laboratóriumban kutatóink a legmodernebb okmánybiztonsági termékek és megoldások fejlesztésén dolgoznak, amelyeket különböző okmányvédelmi, személy- és termékazonosítási termékeknél használnak fel. Az ANY Biztonsági Nyomda által fejlesztett biztonsági elemekkel ellátott tintasugaras és lézernyomtatókhoz speciális tintapatronokat és tonereket szállít, amelyekkel a magyarországi okmányirodákban kerülnek kitöltésre a papír alapú okmányok, többek között a forgalmi engedélyek, az anyakönyvi kivonatok, valamint számos hatósági igazolvány. Okmánybiztonsági fejlesztéseket több más termékben is alkalmazzuk. A magyarországi jövedéki adóköteles termékek ellenőrzését a Társaság által, konzorciumban, több mint 16 éve gyártott adó- és zárjegyek magas színvonalon biztosítják. A Társaságunk által szállított forgalmi engedély- és rendszám-érvényesítő címkekészlet segítségével végzik Magyarországon a gépjárművek azonosítását. Az ANY Biztonsági Nyomda egyedülálló referenciával rendelkezik a legkülönbözőbb utalványok gyártása terén is, amelyet több mint 7 országba szállít több éve. A Társaság által fejlesztett mobil okmánybiztonsági ellenőrző berendezések hatékonyan alkalmazhatóak az okmányok, termékek és címkék minőségének biztosításában és életútjuk nyomon követésében.

Az ANY Biztonsági Nyomda az elmúlt években több millió okmányt, okmánykártyát és egyéb azonosítót állított elő:
  • az okmánykártyák biztonsága – a személyigazolványtól a jogosítványig – elengedhetetlen a mindennapi élethez,
  • a decentralizált megszemélyesítési rendszerrel irodai környezetben nyílik lehetőség a lakcímkártya, a forgalmi engedély, a vállalkozói igazolvány és az anyakönyvi kivonat előállítására,
  • a chippel ellátott bankkártyák jóval nagyobb biztonságot nyújtanak elődeiknél,
  • az azonosítókártyák alkalmazása a biztonság elemi részét képezi az irodaházak, valamint a védett objektumok esetében,
  • komplex megoldást kínálunk törzsvásárlói rendszerek megtervezéséhez, indításához és működtetéséhez,
  • kiterjedt referenciákkal rendelkezik a szállodaláncok és wellness-szolgáltatók részére gyártott beléptető kártyák terén.
Társaságunk a termékazonosítás és nyomon követhetőség területén számos terméket és szolgáltatást kínál: