Bejelentkezés

Nagytömegű levelezés

nagytomegu_levelezesSzámos nagyobb vállalkozás, sok-sok megrendelővel kapcsolatot tartó szolgáltató cég igénye, hogy rendszeresen jelentkező információ és/vagy számlaküldési feladatait ésszerűsítse. Havonta akár több (tíz) ezer, igen rövid időn belül elküldendő, névre szólóan kitöltött számla, nyomtatvány és a hozzá kapcsolódó készpénz-átutalási megbízások elkészítése meglehetősen bonyolult feladat, főleg akkor, ha a kibocsátó – éppen a jelentős befektetési igény miatt – hosszú távon nem kíván erre műszakilag felkészülni. Az ANY Biztonsági Nyomda a nyomtatástól kezdve – akár a színes megszemélyesítésen és borítékoláson át a postára adásig – teljes körű levelezési szolgáltatást nyújt államigazgatási intézmények, önkormányzatok, bankok, biztosítók és közszolgáltató cégek számára, az adatvédelmi előírásokat messzemenően betartva. A társaság készen áll nem csak a napi megszemélyesítésre, hanem a naponta előforduló kézbesíthetetlen levelek kezelésére. A visszaérkezett levelekről, – anélkül, hogy kibontaná – az elektronikus feldolgozás után, igény szerinti formában elektronikusan is elküldi az azonosításhoz szükséges információkat. A folyamatos technológiai fejlesztések lehetővé teszik a társaság számára, hogy kedvező feltételekkel, rugalmassággal biztosítsa a több színnel nyomtatott és megszemélyesített számlaegyenlegek, értesítők, valamint direct mail-ek teljes kivitelezését.

Biztonságos adatfogadás és folyamatkövetés

A megszemélyesítésre váró, bizalmas információkat tartalmazó adatok fogadása történhet elektronikus úton, biztonságosan. A feldolgozás folyamata magába foglalja a Megrendelő által titkosított e-mailben megküldött állományok mentését, naplózását és megszemélyesítésre történő előkészítését. A nyomda részére átadott adatbázisok megérkezésétől kezdve nyomon követhető a teljes megszemélyesítési folyamat. A kiküldött levelek elektronikus formájáról igény szerint pdf fájlokat készítünk, amelyek a levelek kiküldése után, az esetleges azonosíthatóság érdekében az elektronikus fájlkövetési rendszer segítségével könnyen újra megtekinthetők. Az adatfogadásra meghatározott e-mail címet biztosítunk, a mail-szerver saját kezelésben van, ez garantálja, hogy sehol máshol nem jelenik meg az érzékeny adatokat tartalmazó levél. A titkosításhoz használt 2048 vagy 4096 bit hosszúságú PGP kulcs használata magas fokú biztonságot jelent.

Nagy tömegű megszemélyesítés, borítékolás igen rövid időn belül

Az ANY Biztonsági Nyomda digitális üzeme – szigorú biztonsági követelmények és adatvédelmi szabályok betartásával – teljes körű Direct Mail tevékenységet végez. Az évek óta tartó gondos tervezés és fejlesztés eredményeként a digitális nyomtató üzem gépparkja – megbízható tartalékkapacitások kiépítésével – folyamatosan és dinamikusan bővült.

Napi 3 millió A/4 oldalas megszemélyesítési kapacitás

Jelenleg a több nagy teljesítményű digitális (NIPSON, OCÉ) nyomdagép megszemélyesítési kapacitása eléri a napi 3 millió darab A/4-es oldalt. A változatos technológiájú digitális nyomdagépek – nagyfokú rugalmasságot biztosítva – szinte minden speciális igényt kielégítenek. Alkalmas a rendszer leporelló vagy íves lapnyomtatásra, elő-hátoldali megszemélyesítésre, valamint kísérőszínes nyomtatásra. A digitális gépek kiválasztásánál fontos szempontként szerepelt, hogy az eltérő nyomtatási technológiák alacsony illetve magas fixálási hőmérsékletei speciális hologramos – elsősorban biztonsági nyomtatványok – valamint kapilláris szerkezetű, érzékeny vegypapírok, önátírós garnitúrák előállítását is lehetővé tegyék.

Akár napi 700 ezer küldemény borítékolására alkalmas géppark

Az informatikailag OMR jelekkel ellátott megszemélyesített termékek borítékolása nagy teljesítményű KERN borítékoló gépekkel történik. A borítékoló gépek két megszemélyesített nyomat és két nem megszemélyesített melléklet borítékolására alkalmasak. A megszemélyesített nyomtatványokat vertikálisan és háromszor horizontálisan is lehet hajtani, az ívesen megszemélyesített (vagy leporellóban nyomtatott és utána ívre vágott) lapokat négyszer lehet horizontálisan hajtani. A további két melléklet mérete borítékméretű.

Kézbesítetlen levelek kezelése

Az ANY Biztonsági Nyomda gépparkja és saját fejlesztésű szoftverei lehetővé teszik, hogy a visszaérkezett, kézbesítetlen küldeményeket, a levél felbontása nélkül feldolgozza a következők szerint:

  • címtartalom,
  • küldeménytartalom,
  • kézbesítés elmaradásának oka.

Az elkészített adatbázist elektronikus úton biztosítjuk ügyfeleink részére.

Hibás címzések kiszűrése

A Megrendelő által megadott adatbázisból kiszűrhetők a hibásan megcímzett küldemények; ez az Ügyfélnek jelentős megtakarítást is jelenthet.

Opcionális szolgáltatás – online folyamatkövetés egyedi igények alapján

A társaságunk által működtetett internetoldalon egyedi szolgáltatásokat fejlesztését vállaljuk. Az egyedi igények alapján történő kialakítás fő szempontja, hogy megkönnyítse, felgyorsítsa a kereskedelmi kapcsolattartást a legnagyobb Partnerekkel úgy, hogy minden, az árajánlatkéréshez illetve megrendeléshez szükséges információ 24 órán át elérhető legyen, továbbá adott esetekben a nyomda belső rendszerével összekapcsolva, konkrét szállítási információval lássa el ügyfeleit.

Elektronikus szolgáltatások

Napjainkban a vállalatok fokozott költségérzékenységére válaszul megjelentek a különböző papír alapú szolgáltatások mellett az elektronikus szolgáltatások. Erre a megnövekedett piaci igényre az ANY Biztonsági Nyomda megjelent az új elektronikus szolgáltatások piacán is. Ezen e-szolgáltatások a következőket foglalják magukban: hiteles elektronikus dokumentumszolgáltatás – elektronikus időpecsét és elektronikus aláírás –, valamint minősített elektronikus archiválás.