Bejelentkezés

Direct Mail

DM-kicsiAz ANY Biztonsági Nyomda egy évben közel 2 milliárd terméket személyesít meg, miközben folyamatosan gondolkodik olyan egyedi megoldásokon is, amelyek lépést tartanak a fejlődő formai igényekkel. A formabontó és a megszemélyesítésnek is lehetőséget adó, nem szokványos küllemű ügyviteli nyomtatványokkal elő is segíti a direct mail intenzívebb használatát.

Az ANY Biztonsági Nyomda direkt marketing tárházában számtalan olyan különleges nyomtatványt találhat, amelyekre egy válaszadásra építő mailing esetében szükség lehet. A cég olyan nyomtatványok fejlesztését tűzte ki célul, amelyek egyszerre alkalmasak nagytömegű megszemélyesítésre, az automatizált borítékolás segítségével pedig, gyors postára-készítésre.

Ötletek direct mail kampányokhoz:

  • összetett grafikák, prospektusminőségű képek,
  • a kiadványokra, változó információként név, cím, azonosító jel (vonalkód) is nyomtatható,
  • tetszőleges helyre és formátumban, különböző perforációk helyezhetők el, válaszkártyák, speciális rendelőlapok kialakítására,
  • a levél maga, készülhet mind leporelló, mind íves formában, több oldal átírós betéttel, ragasztott szegéllyel,
  • leválasztható matricákkal,
  • kaparós felülettel ellátva, sőt, a papír síkjából kiemelhetően,
  • ellenőrző-, igazoló szelvények, kuponok, akár különböző műanyagkártyák,
  • borítékos sorsjegyek, utalványok is elhelyezhetőek benne.

A megszemélyesített nyomtatványokat, leveleket, többféle változatban, nagyteljesítményű borítékoló gép segítségével állítjuk össze és postázzuk.

Műanyagkártya

A kártyák használata során keletkezett adatbázisból pontosan megállapítható, hogy melyik termék vagy szolgáltatás után ki, milyen mértékben érdeklődik, így a továbbiakban a lehető legpontosabban lehet személyre szabott ajánlattal megkeresni az ügyfeleket.

Magyarországon, mint a világ szinte minden részén, a direct marketing tárháza számára a kártya és a vele felépíthető adatbázis-szolgáltatási rendszer olyan eszközzé nőheti ki magát, amely megváltoztathatja az eddig kialakult, “klasszikusnak” számító direkt marketing megoldásokat.

Mindezekhez rendkívül modern számítástechnikai eszközök és informatikai tudás szükséges, azonban nem érdemes és nem is kell mindezt a vállalkozásoknak maguknak kiépíteni. Az ANY Biztonsági Nyomda folyamatos figyelemmel kíséri a számítástechnikai, informatikai fejlesztéseket és megoldást is kínál.