Bejelentkezés

Nyomtatvány-menedzsment

A mindennapi életben megjelenő adatforgalom nagysága a digitális világ térnyerésével ugrásszerűen megnőtt. Ezen adatok biztonságos kezelése egyedi tudást és megfelelő infrastruktúrát igényel, amelyet nemzetközileg auditált információ- és adatkezelési megoldások garantálnak. Különösen igaz ez a biztonsági nyomdaipari termékekhez kapcsolódó adatforgalomra, amelyek – lévén okmányokról, számlákról, bankkártyákról van szó – legtöbb esetben szigorúan bizalmas információkat tartalmaznak.

Az ANY Biztonsági Nyomda élen jár az adatlogisztikához és nyomtatvány-menedzsmenthez kapcsolódó termékek és szolgáltatások fejlesztésében. Az elektronikus adatbázisok, a digitalizált folyamatok és a személyes adatok megfelelő kezelése olyan komplex megoldásokat tesznek lehetővé, amelyek a nyomtatástól kezdve, a megszemélyesítésen és borítékoláson át a postázásig, vagy akár az e-megoldásokig teljes körű szolgáltatást nyújtanak bankok, biztosítók és közszolgáltató cégek számára. Mindehhez a napi több millió egyedileg megszemélyesített számlalevél, vagy a több százezer névre szóló bankkártya révén minden igényt kielégítő kapacitás is társul.

A közeli jövő ugyanakkor ezen a téren is az e-megoldásokat fogja elhozni a mindennapokba, ezért a Nyomda már kialakította a minősített elektronikus archiváláshoz és az elektronikus hiteles dokumentumszolgáltatáshoz szükséges feltételeket. Együttműködő partnereivel képes komplex e-szolgáltatások nyújtására.

Az adatlogisztikához és nyomtatvány-menedzsmenthez kapcsolódó termékek és megoldások széles skáláját kínáljuk: