Bejelentkezés

Hotelkártya

Egy korszerű szállodát elsősorban a kényelem és a biztonság kell, hogy jellemezzen. Mindehhez magas szintű biztonsági megoldásokra és ezekkel együttműködő, a különböző szolgáltatások igénybe vételét biztosító rendszerre van szükség.

Az ANY Biztonsági Nyomda a nemzetközi és hazai trendeknek megfelelően komplex megoldásokat kínál a szállodaipar szereplői számára. A kontaktus nélküli kártyák- ezen belül is a kifejezetten az ISO 14443 A és B típusokra épülő megoldások – felhasználóbarát alkalmazást, hosszú élettartamot biztosítanak, valamint olyan további szolgáltatásokat tesznek lehetővé, mint az elektronikus pénztárcaként történő használat, amely az igénybe vett szolgáltatások gyors és kényelmes rögzítését garantálja.

Az ANY Biztonsági Nyomda kiterjedt referenciákkal rendelkezik a szállodaláncok és wellness-szolgáltatók részére gyártott beléptető kártyák terén. A Társaság az előállítás mellett teljes körű megszemélyesítési szolgáltatást is kínál (nyomtatás, megszemélyesítés és chipkódolás).

A kontaktus nélküli kártyák előnyei

A technológia előnye a felhasználóbarát alkalmazhatósága mellett a hosszú élettartam. A microchip a kártya középső rétegébe kerül belaminálásra, így az védve van a külső behatásoktól. További előny, hogy a beléptetési funkció mellett a kártya alkalmassá tehető az elektronikus pénztárcaként történő használatra. A szolgáltatások kényelmes és gyors kifizetése miatt a kontaktus nélküli kártyák kiválóan alkalmasak wellness- és élményfürdők szerteágazó szolgáltatásainak rögzítésére, felügyeletére.

Speciális kivitel

A különböző végfelhasználási módokhoz igazodva a kontaktus nélküli azonosítók többféle speciális kivitelben is elérhetők, mint például vízhatlan karóra, karszalag vagy kulcstartó formájában.