Hess András díjat az idei évben Mikk Lajos vehette át az ANY Biztonsági Nyomdából

Főoldal/Hírek/Legújabb fejlesztések/Hess András díjat az idei évben Mikk Lajos vehette át az ANY Biztonsági Nyomdából

Hess András díjat az idei évben Mikk Lajos vehette át az ANY Biztonsági Nyomdából

MLA Magyar Nyomda- és Papíripari Szakmai Szövetség 2015-ben Mikk Lajosnak, az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. leporelló üzem vezetőjének ítélte oda az egyik legnagyobb hazai szakmai elismerést, a Hess András díjat.

Lajos magasnyomó gépmesterként végzett, hivatását az Egyetemi Nyomdában kezdte gyakorolni, majd társaságunknál kezdett dolgozni és kisebb megszakítással, immár 45 éve, tagja a „csapatunknak”.

Kiemelkedő szakmai igényesség jellemzi munkáját, amely garancia Társaságunk biztonsági nyomdatermékeinek minőségi előállítására. Lajos olyan géptermi üzemvezető, aki az általa irányított szervezet munkáját gyakorlati mesterként űzi, így jól ismeri a nyomtatás kihívásait. Az üzem és a munkatársak fejlődését oktatói vénájával segíti, hozzáállása a szakmához, a nyomdaiparhoz példaértékű. Eddigi életútja során számos pályakezdő gépmester vált keze alatt rutinos nyomdásszá, a technológia fejlődésével saját tudását is folyamatosan képzi.

Szabadidejét a családdal tölti, és szívesen készíti el nagy gondossággal remekművét, „Lajos bácsi” méltán híres birs pálinkáját.

További sikeres éveket kívánva szívből gratulálunk!

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. vezetése és munkatársai

Letöltések

2015-05-27T16:33:21+00:00