“Az év Zöld Nyomdája” lett az ÁNY

Főoldal/Hírek/Legújabb fejlesztések/“Az év Zöld Nyomdája” lett az ÁNY

“Az év Zöld Nyomdája” lett az ÁNY

Az elmúlt évek tudatos munkájának eredményeképpen az Állami Nyomda Nyrt.-t választották „Az év Zöld Nyomdájának”. A Nyomdavilág folyóirat által alapított GPwA pályázat öt csillagos díját 2011. november 1-jén adták át a Társaságnak. Az elismerés súlyát növeli, hogy a pályázat fővédnökei között olyan intézmények állnak, mint a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület, illetve az Óbudai Egyetem RKK Környezetvédelmi Intézete.

Zsámboki Gábor, a Társaság vezérigazgatója az elismerést kapcsán elmondta: „A Nyomda egy regionális méretű, korszerű termékekkel és szolgáltatásokkal rendelkező cég, akitől alapkövetelmény a környezettudatos működés. Természetesen a Társaság ennek érdekében évek óta rendkívül sokat tesz legyen szó az energiafelhasználásról, a hulladékkezelésről, a veszélyes anyagok használatának minimalizálásáról, vagy éppen a kutatás-fejlesztés segítségével elért új, környezeti terhelést csökkentő technológiák bevezetéséről.”

Az Állami Nyomda a jövőben is, mint a környezet fenntarthatóságáért felelősséget érző vállalat működik tovább, beruházási és fejlesztési programjában továbbra is komoly szerepet fog szánni ennek az aspektusnak.

Letöltések

2011-11-28T00:00:00+00:00